WIN: Exclusieve picture disk Alice Cooper

Vorig jaar sierde Alice Cooper nog de cover van Soundz. Hij was toen net gestart aan zijn nieuwe wereldtournee. In de beroemde Olympia in Parijs werden opnames gemaakt en die zijn nu op cd en vinyl gezet. Wij geven drie exclusieve picture disks weg van A Paranormal Evening At The Olympia Paris. 

Doe mee & WIN!

 

Alice Cooper 1

 

Wil je kans maken op deze exclusieve picture disk? Geef antwoord op de volgende vraag: Wat is jouw favoriete album van Alice Cooper?

Stuur je antwoord in een mail met als onderwerp ALICE COOPER naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam, adres en telefoonnummer. Doe mee en WIN!

WIN: 2 concertkaarten Raymond van 't Groenewoud

Raymond van 't Groenewoud toert de komende maanden langs de Nederlandse theater en popzalen. Eerder dit jaar verscheen er een rijkgevulde carrièrebox. We mogen voor maar liefst elf concerten in ons land 2x 2 kaarten weggeven. 

Doe mee & WIN!

Raymond vt Groenewoud 1

Wil je kans maken op de concerttickets? Geef antwoord op de volgende vraag: Waarom wil jij kans maken op concertkaarten voor Raymond van 't Groenewoud?

Stuur je antwoord in een mail met als onderwerp RAYMOND VAN 'T GROENEWOUD naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam, adres en telefoonnummer. Doe mee en WIN!