WIN: 2 tickets voor Xavier Rudd in Afas Live

De ster van Xavier Rudd is snel rijzende. Deze singer-songwriter uit Australië kan alles en doet ook alles. Behangen met een gitaar, didgeridoo, djembes en harmonica, brengt hij een zonnige mix van roots, reggae, wereld en folkmuziek. Wij geven twee kaarten weg voor zijn concert op 20 september in Afas Live.

Doe mee en WIN!

Wil je kans maken op de concerttickets? Geef antwoord op de volgende vraag: Wat is jouw favoriete Xavier Rudd album?

Stuur je antwoord in een mail met als onderwerp XAVIER RUDD naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam, adres, telefoonnummer. Doe mee en WIN!

WIN: Ry Cooder - The Prodigal Son

Mister Cooder heeft een nieuwe plaat uit: The Prodigal Son. Een sterk album waarop nieuwe songs worden afgewisseld met zorgvuldig gekozen standards. Eindelijk staat zijn gitaarspel weer eens op de eerste plaats!

 

Doe mee en WIN!

Wil je kans maken op een exemplaar? Geef antwoord op de volgende vraag: Wat vind jij de beste muzikale samenwerking van Ry Cooder? 

Stuur je antwoord in een mail met als onderwerp Ry Cooder naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam, adres, telefoonnummer. Doe mee en WIN!

WIN: Jethro Tull - Print '50 for 50', gesigneerd door Ian Anderson

Soundz Magazine kreeg van platenmaatschappij Warner Music een unieke print van het verzamelalbum ’50 for 50’ van Jethro Tull, persoonlijk gesigneerd door frontman/zanger/fluitist Ian Anderson himself. Uniek en éénmalig voor een echte Jethro Tull-adept.

Doe mee en WIN!

Wil je kans maken op dit unieke collector's item? Geef antwoord op de volgende vraag: Wat is Ian Anderson's beste muzikale compositie allertijden, inclusief solowerk?

Stuur je antwoord in een mail met als onderwerp JETHRO TULL naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam, adres, telefoonnummer. Doe mee en WIN!

WIN: David Bowie - Welcome To The Blackout

Spannende nieuwe release van The Thin White Duke. ‘Welcome to the Blackout’ bevat het beste uit twee avonden Bowie in het Londense Earl’s Court tijdens de Isolar II-tour. De concerten uit 1978 werden opgenomen door huisproducer Tony Visconti en gemixt in Montreux door Bowie himself.

Doe mee en WIN!

Wil je kans maken op een exemplaar? Geef antwoord op de volgende vraag: Wat is jouw favoriete Bowie-album allertijden?

Stuur je antwoord in een mail met als onderwerp DAVID BOWIE naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam, adres, telefoonnummer. Doe mee en WIN!

WIN: Buddy Guy - The Blues Is Alive And Well

De 81-jarige blueslegende Buddy Guy is in zijn 50-jarige carrière bekroond met oa. 8 Grammy’s, een Grammy Lifetime Achievement Award en hij is ingevoerd in de Rock And Roll Hall Of Fame. Op 15 juni brengt hij zijn nieuwe studioalbum ‘The Blues is Alive and Well’ uit. Op het album staan gastoptredens van o.a. Mick Jagger, Keith Richards, Jeff Beck en James Bay.

Doe mee en WIN!

Wil je kans maken op een exemplaar? Geef antwoord op de volgende vraag: Welke bluesgitarist is jouw beste buddy?

Stuur je antwoord in een mail met als onderwerp BUDDY GUY naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam, adres, telefoonnummer. Doe mee en WIN!