WIN: Nieuwe album Stone Temple Pilots

Na de dood van zanger Scott Weiland in 2015 leek er geen toekomst meer te zijn voor de Stone Temple Pilots. Maar de band toont veerkracht met het nieuwe titelloze album. Met nieuwe zanger Jeff Gutt aan boord herleven oude tijden, met de broertjes DeLeo nog altijd aan het roer. 

Doe mee en WIN!

Wil je kans maken op een exemplaar? Geef antwoord op de volgende vraag: Wat is jouw favoriete lied van Stone Temple Pilots?

Stuur je antwoord in een mail met als onderwerp STONE TEMPLE PILOTS naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam, adres, telefoonnummer. Doe mee en WIN!

WIN: Tribute-album Johnny Cash - The Music: Forever Words

Johnny Cash was een groot liedjesschrijver, maar ook een groot dichter en tekstschrijver. Na zijn dood vond zijn zoon John Carter Cash vele teksten die zijn vader in de loop van zijn leven had geschreven. Die teksten zijn op muziek gezet door grootheden zoals Elvis Costello, T-Bone Burnett, John Mellencamp en de vorig jaar overleden Chris Cornell. Soundz geeft dit nieuwe album weg.

Doe mee en WIN!

Wil je kans maken op een exemplaar? Geef antwoord op de volgende vraag: Welk lied van Johnny Cash heeft de beste songtekst?

Stuur je antwoord in een mail met als onderwerp JOHNNY CASH naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam, adres, telefoonnummer. Doe mee en WIN!

WIN: verzamelalbum Lamont Dozier - Reimagination

Alleen en samen met de broertjes Holland componeerde Lamont Dozier meer dan vijftig top 10-hits. Vooral voor Motown-artiesten zoals The Supremes, Marvin Gaye en The Four Tops schreeft hij classics. In de jaren tachtig was Dozier erg succesvol met Two Hearts, dat hij voor Phil Collins schreef. Op Reimagination interpreteert Dozier op geheel eigen wijze de classics uit zijn oeuvre.

Doe mee en WIN!

Wil je kans maken op een exemplaar? Geef antwoord op de volgende vraag: Wat is jouw favoriete Motown-lied?

Stuur je antwoord in een mail met als onderwerp LAMONT DOZIER naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam, adres, telefoonnummer. Doe mee en WIN!

WIN: Nieuwe album JOHAN - Pull Up

Gelukkig maar: JOHAN is terug. De band rondom Jacob de Greeuw leverde in het verleden heel wat topablums af, zoals Pergola en 4. Na een afwezigheid van negen jaar is het niveau nog altijd bizar hoog. Pull Up is een plaat met geweldige liedjes. Nu al een van de mooiste releases van het jaar.

Doe mee en WIN!

Wil je kans maken op een exemplaar? Geef antwoord op de volgende vraag: Wat is jouw favoriete bandnaam waar een voornaam in is verwerkt?

Stuur je antwoord in een mail met als onderwerp JOHAN naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam, adres, telefoonnummer. Doe mee en WIN!

WIN: Led Zeppelin - How The West Was Won

De ultieme livebox van Led Zeppelin is opnieuw in een verbeterde versie uitgebracht. How The West Was Won geeft een totaaloverzicht van wat deze geweldenaren uit Engeland in de jaren zestig en zeventig op het podium wisten te creëren. Deze majestueuze release kun je nu winnen.

Doe mee en WIN!

Wil je kans maken op een exemplaar van dit nieuwe album? Beantwoord dan de volgende vraag: Wat is jouw favoriete bandlid van Led Zeppelin?

Stuur je antwoord in een mail met als onderwerp LED ZEPPELIN naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam, adres, telefoonnummer.