Bij de onderhoudsbeurten van de schilders van GlansGarant draait alles om vijf kernwaarden: Verf , Garantie, Duurzaamheid, Huis en uiteraard Kleur. De kernwaarde kleur speelt, net als bij Glansgarant, in de muziek ook een belangrijke rol. Wij waren benieuwd aan welke liedjes jullie denken bij 'color', dus hebben we hier een fantastische winactie aan gekoppeld. Door een reactie achter te laten met jouw lied, maak je kans op een heerlijke overnachting voor twee personen bij Fletcher Hotels.

En reageren hebben jullie dan ook massaal gedaan. De leukste, origineelste en gekste reacties zijn samengevoegd tot de GlansGarant Color-Playlist.

De muzieksmaken lopen zeer uiteen binnen het online publiek, van Aerosmith tot UB40. Ondanks die variatie komen toch een paar songs vaker terug. Een daarvan is Cyndi Lauper’s hit True Colors. Maar liefst vijftien verschillende mensen hebben deze jaren 80 evergreen genoemd! Duidelijk een favoriet. De ballad hoort dan ook zeker thuis in de playlist. Ook Prince mag natuurlijk niet ontbreken: Purple Rain is voor velen de favoriete 'kleurplaat'.

Ook Nederlandstalige songs doen het goed onder de online volgers van Soundz. Rood van Marco Borsato is dan ook niet zo’n verrassing. We moesten wel even slikken toen we zagen dat meerdere mensen kozen voor Alle Kleuren van K3. Waarschijnlijk hebben veel ouders met jonge kinderen dat liedje vaak moeten aanhoren.

Tenslotte gaan we ook lekker de diepte in op de playlist. Wij van Soundz worden altijd blij van verborgen juweeltjes als Color My Love van het Italiaanse duo Fun Fun.

Je luistert de Color-Playlist via deze link.  

 

Je kunt nog tot volgende week meedoen met deze actie. De winnaar van de overnachting voor twee personen bij Fletcher Hotels wordt bekendgemaakt op de Facebookpagina van Soundz Magazine. Klik hier voor meer info over een onderhoudsplan van GlansGarant